RIJEČ ZAHVALE UPRAVITELJA SVETIŠTA FRA MILJENKA VRABECA:


Poštovani i cijenjeni posjetitelji Facebook stranice Svetišta: Svetište i Kapucinski samostan Gospe od Milosrđa, web stranice Svetišta: https://gospeodmilosrdja.blogspot.com/, instagram profila Svetišta: @gospeodmilosrdja.dubrovnik, te čitatelji Listića !

Kao što vam je vjerojatno već poznato, odlukom nove uprave naše Hrvatske kapucinske provincije primio sam novu službu poglavara kapucinskog samostana u Rijeci.

Navršile su se tako dvije godine moga boravka i rada u Dubrovniku u službi upravitelja Svetišta Gospe od Milosrđa. Kroz ove godine oživjeli smo malo ovo Svetište u različitim pastoralnim aktivnostima. Svima Vama koji ste pohađali biblijske kateheze u Svetištu, svima vama pratiteljima na navedenim društvenim mrežama Svetišta, čitateljima Listića, te svim suradnicima koji ste nesebično pomagali u životu i radu Svetišta, u organiziranju većih blagdana i Svetkovina, osobito tradicionalne proslave blagdana Rođenja Blažene djevice Marije na razini Biskupije i blagdana Sv. Leopolda Bogdana Mandića na razini Dubrovačko-neretvanske županije, te svima vama koji ste pomagali u svakodnevnim aktivnostima Svetišta i samostana iskreno i od srca zahvaljujem! Neka svako Vaše učinjeno dobro djelo Gospodin nagradi u vašim potrebama! 
 
Moja služba u Rijeci započinje 11. listopada, a oproštaj i zahvala će biti uz Sv. Mise u sljedeću nedjelju, 8. listopada. Vidimo se!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BISKUPIJSKO HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU

22. nedjelja kroz godinu 3. – 9. rujna. 2023.