Biblijski susreti u Svetištu

 

❗Večeras, u srijedu 19. prosinca, u našem Svetištu nastavljamo upoznavanje i 📖čitanje Božje Riječi, 🧑‍🏫biblijskim katehezama 🕖srijedom u 19:00 sati, te se pripremamo za skorašnju 🙏 Nedjelju Božje Riječi, 23. siječnja.

Biblijski susreti u Svetištu Gospe od Milosrđa (Liechteinsteinov put 16, Dubrovnik) održavaju se svake srijede u 19:00 sati, kroz njih upoznajemo, čitamo i tumačimo knjige Staroga i Novoga Zavjeta. Božja Riječ nam pomaže upoznati sebe, svoj životni put, Boga kao našeg Oca i Stvoritelja kroz spoznaju Božje Objave, Stvaranja i naše Povijesti Spasenja. Ono što spoznajemo nastojimo kroz cjelovito čitanje Biblije i katehezu primjenjivati u vlastiti život.

Sudjelovati može svatko stariji od 16 godina, osobito su pozvani mladi i oni koji započinju vlastiti bračni i obiteljski život, osobnu djelatnost, životno zanimanje... ali i svi stariji koji već sve to žive.
Prijaviti se možete na Facebook stranici @evandjelje.dana.ofmcap
ili na mail: gospeodmilosrdja.dubrovnik@gmail.com ili osobnim dolaskom na susret.
Voditelj susreta i kateheze je fra Miljenko Vrabec OFMCap.

Budite u toku😃 i pratite obavijesti na Instagramu i Facebooku @gospeodmilosrdja.dubrovnik @evandjelje.dana.ofmcap i #evanđeljedana #liturgijadana

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BISKUPIJSKO HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU

22. nedjelja kroz godinu 3. – 9. rujna. 2023.

24. nedjelja kroz godinu - 17.- 23. rujna. 2023.