NEDJELJA KRŠTENJA GOSPODINOVOG - 9. 1. 2022.

Današnjom nedjeljom završava božićno vrijeme i započinje vrijeme kroz godinu.

BIBLIJSKA SRIJEDA U SVETIŠTU:
Nastavlja se 19. siječnja 2022.

PRIPRAVA PRVOPRIČESNIKA:

Priprava za prvopričesnike u našem Svetištu nastavlja se u tjednu iza 6. veljače.

LISTIĆ SVETIŠTA:
Na izlazu crkve uzmite Listić Svetišta Gospe od Milosrđa,
dobro će vam doći kao izvor duhovnih poticaja i podsjetnik na događanja u Svetištu, ali osobito će dobro doći vašim starijim ukućanima koji ne mogu dolaziti na sv. misu,  pa uzmite još koji primjerak i ponesite ga njima!

Preporučujemo također uzmite na izlazu iz crkve, vjerski tisak, KALENDARE ZA NOVU 2022. GODINU.

POČETAK SINODALNOG SAVJETOVANJA:
Nakon otvaranja sinodalnog procesa te pripremnih susreta prethodnih mjeseci, današnjom nedjeljom započinje sinodalno savjetovanje, tj. anketiranje vjernika o stanju Crkve i promjenama koje u njoj žele,
proces kojim članovi zajednice krštenika, hodeći putem vjere, nade i ljubavi, žele pažljivo slušati jedni druge, kako bi svi zajedno bili sposobni čuti što Duh danas govori Crkvi.

Na ulazu crkve nalaze se tiskani upitnici koje molimo neka uzmu i ispune vjernici koji nisu vični služiti se ispunjavanjem upitnika putem interneta, te ispunjene upitnike vratite sljedeće nedjelje u kutiju koja će se nalaziti na istom mjestu gdje ste danas uzeli upitnik.

Mladi i ostali vjernici koji se lako služe internetom neka uzmu na istom mjestu kraj ulaza u crkvu mali listić na kojem se nalazi „kod“ kojeg treba skenirati mobitelom i koji vas vodi na ispunjavanje upitnika putem interneta.

Online upitnik je dostupan na: https://www.dubrovacka-biskupija.hr/sinoda/  I na: https://db.hr/sinoda/

Popunjavanje upitnika treba se odvijati bez prisile i u potpunosti anonimno i molimo vas da se svi odazovete ispunjavanju upitnika, unaprijed zahvaljujemo!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BISKUPIJSKO HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU

22. nedjelja kroz godinu 3. – 9. rujna. 2023.

24. nedjelja kroz godinu - 17.- 23. rujna. 2023.