7. NEDJELJA KROZ GODINU 20. 2. 2022.

      SPOMENI SVETACA I BLAŽENIKA i DOGAĐANJA U OVOM TJEDNU:
UTORAK: Katedra Sv. Petra Apostola, blagdan
SRIJEDA: Sv. Polikarp, biskup i mučenik

Petak je 25. dan u ovom mjesecu, u našem Svetištu je kod večernje sv. mise u 18:00 sati molitveni dan za skoru beatifikaciju Sluge Božjega fra Ante Tomičića.


BIBLIJSKA SRIJEDA U SVETIŠTU:
Svake srijede u 19:00 sati, pozivamo sve vas da se uključite u ovu katehezu prilagođenu svima kako bi bolje i lakše razumjeli Božju Riječ Starog i Novog Zavjeta i vlastitu Povijest Spasenja. Katehezi se možete pridružiti još kratko vrijeme, pa to učinite čim prije jer zbog napredka u obrađenom sadržaju kateheze uskoro neće više biti moguće pridruživanje novih članova.

Prijaviti se možete na Facebook stranici @evandjelje.dana.ofmcap
ili na mail: gospeodmilosrdja.dubrovnik@gmail.com ili osobnim dolaskom na susret.
Voditelj susreta i kateheze je fra Miljenko Vrabec OFMCap.


PRIPRAVA ZA PRVOPRIČESNIKE:

Priprava za prvopričesnike u našem Svetištu je subotom u 9:00 sati, svi vjeroučenici sa roditeljima se također pozivaju nedjeljom na Sv. Misu!

SINODALNO SAVJETOVANJE:
Molimo one koji još nisu da na ulazu crkve uzmu i ispune anketni listić , ispunjeni listić molimo odložiti u za to pripravljenu kutiju. Online upitnik je dostupan i na web stranici dubrovačke biskupije https://www.dubrovacka-biskupija.hr/sinoda/, https://db.hr/sinoda/ Sinodalno savjetovanje održava se do kraja ovog mjeseca.

HODOČAŠĆE U LURD:
Župa Sv. Mihajla Lapad u suradnji i sa našim Svetištem organizira hodočašće u Lurd od 30. travnja. do 4. svibnja 2022. Putuje se zrakoplovom do Toulusea, a puna cijena hodočašća je 3.550 kn. Svi zainteresirani mogu dobiti informacije i prijave u župnom uredu župe Sv. Mihajla u radno vrijeme župnog ureda ili na mail zupa.sv.mihajla@gmail.com, a program hodočašća možete dobiti i ovdje u našem Svetištu u sakristiji.

LISTIĆ SVETIŠTA:
Na izlazu crkve uzmite Listić Svetišta Gospe od Milosrđa i ponesite ga svojim slabo pokretnim ukućanima koji ne mogu dolaziti na Sv. Misu.

Preporučujemo također uzmite na izlazu iz crkve i vjerski tisak.

Sljedeća nedjelja, 27. veljače, je 8. nedjelja kroz godinu.
Sv. Mise u našem Svetištu su u 9:00; 11;00 i 18;00 sati.


 

 


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BISKUPIJSKO HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU

NEDJELJA MUKE GOSPODNJE - CVJETNICA - VELIKI TJEDAN - 2. - 8. 4. 2023.

22. nedjelja kroz godinu 3. – 9. rujna. 2023.