2. KORIZMENA NEDJELJA - OD 13. DO 20. 3. 2022.

KORIZMA U NAŠEM SVETIŠTU:
Potičemo vas na pobožnost križnog puta kroz cijelu korizmu utorkom i petkom u 17:30 sati.
Sv. Misa i Euharistijsko klanjanje za mir u svijetu i jedinstvo kršćana je u našem Svetištu svakog četvrtka nakon večernje sv. mise – sve vas pozivamo, trebamo moliti za mir!
 
Pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Anti počinje u ovaj utorak, 15. ožujka, u lapadskoj crkvi sv. Mihajla u Dubrovniku, prvi utorak će predvoditi dubrovački biskup mons. Roko Glasnović u 17:30 sati.
 
BIBLIJSKA SRIJEDA U SVETIŠTU:
Svake srijede u 19:00 sati, pozivamo vas da se uključite u biblijsku katehezu prilagođenu svima kako bi bolje i lakše razumjeli Božju Riječ Starog i Novog Zavjeta i vlastitu Povijest Spasenja. 
 
PRIPRAVA PRVOPRIČESNIKA:
Priprava za prvopričesnike u našem Svetištu je subotom u 9:00 sati, svi vjeroučenici sa roditeljima se također pozivaju nedjeljom na Sv. Misu! Prvu Pričest planiramo za nedjelju, 1. svibnja u 11:00 sati.
 
Svetkovina Sv. Josipa, zaručnika Bl. Dj. Marije i zaštitnika naše domovine je ove subote, 19. ožujka. Sv. misa Svetkovine u našem Svetištu je u 18:00 sati.
 
AKCIJA CARITASA DUBROVAČKE BISKUPIJE:
Danas Caritas Dubrovačke biskupije, nakon pandemijske pauze, ponovno organizira akciju “Buket ljubavi”. Riječ je o humanitarnoj prodaji cvijeća, lulica (narcisa), koje vam volonteri Caritasa ispred naše crkve nude na humanitarnoj prodaji nakon prijepodnevnih misa. Cijena buketa nije određena već za buket uplatite koliko možete, a sav prihod namijenjen je pomoći izbjeglicama iz Ukrajine. 
 
MOLBA ZA POMOĆ OD KAPUCINA IZ UKRAJINE:
Naši kapucinski samostani u Ukrajini postali su mjesta utočišta za brojne izbjegle, većinom su to majke i djeca i starci o kojima se sada u samostanima brinu naši kapucini. Zamolili su nas za prikupljanje pomoći, koju također koliko ste u mogućnosti možete staviti u škrabicu „Za izbjegle u Ukrajini“, a na svakom vašem daru od srca zahvaljujemo!
 
Na izlazu iz crkve molimo uzmite Listić Svetišta i vjerski tisak!
 
Sljedeća nedjelja, 20. ožujka, je 3. KORIZMENA NEDJELJA.
Sv. Mise u našem Svetištu su u 9:00; 11;00 i 18;00 sati.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BISKUPIJSKO HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU

NEDJELJA MUKE GOSPODNJE - CVJETNICA - VELIKI TJEDAN - 2. - 8. 4. 2023.

22. nedjelja kroz godinu 3. – 9. rujna. 2023.