27. NEDJELJA KROZ GODINU: 2. – 8. listopada 2022.

Ova nedjelja je prva u listopadu, molitvena je za duhovna zvanja i sabirna za odgoj naših svećeničkih i redovničkih kandidata. Svoj dar možete staviti u škrabicu "za sjemenište", a na svakom vašem daru od srca zahvaljujemo!


SPOMENDANI I BLAGDANI U OVOM TJEDNU:
UTORAK, 4. listopada: SV. FRANJO ASIŠKI – SVETKOVINA – svečano se slavi u crkvi Manje Braće u gradu, a u našem Svetištu je sv. misa u 19:00.
OBRED PREMINUĆA SV. FRANJE biti će u našem Svetištu večer prije Svetkovine, u ponedjeljak 3. listopada nakon večernje Sv. mise.
Sve vas pozivamo u ponedjeljak na obred preminuća Sv. Franje i u utorak na sv. misu!

PETAK, 7. listopada: Bl. Djevica Marija od krunice, spomendan (ujedno je i prvi petak u mjesecu)

U ovom tjednu upisujemo i vaše misne nakane za mjesec studeni!


ĐAKONSKO REĐENJE
FRA MIŠE BISKUPA bit će u našem Svetištu ove subote, 8. listopada, u 10:00 sati.
Red đakonata fra Miši će podijeliti naš dubrovački biskup, mons. Roko Glasnović. Sve vas toplo pozivamo!

POZIV RODITELJIMA NA UPIS PRVOPRIČESNIKA NA PRIPRAVU ZA SAKRAMENTE:
Uža priprava za Prvu Sv. pričest za one učenike 3. razreda osnovne škole koji je žele pohađati ovdje u našem Svetištu započet će početkom listopada, a učenici se mogu upisati poslije sv. misa kod fra Miljenka, upravitelja Svetišta, koji će voditi pripravu.
RODITELJSKI SASTANAK ZA RODITELJE PRVOPRIČESNIKA koji žele pohađati pripravu u našem Svetištu biti će u petak, 7. listopada u 19:30 (poslije večernje sv. mise).


BIBLIJSKA KATEHEZA
ZA NOVE POLAZNIKE u našem Svetištu započet će ove srijede 5. listopada u 20:00 sati i održavat će se redovito srijedom u 20:00 sati
. Tko još želi može se upisati putem maila biblijska.kateheza@gmail.com (upišite ime, prezime, kontakt i godinu rođenja) ili jednostavno dolaskom na susret u srijedu!

BIBLIJSKA KATEHEZA ZA POLAZNIKE OD PROŠLE GODINE, započet će sljedeći utorak, 11. listopada u 20:00 sati i održavat će se redovito utorkom u 20:00 sati!


VOLONTERSKA AKCIJA 72 SATA BEZ KOMPROMISA:
Učinite dobro djelo pomoći onima koji sami sebi ne mogu pomoći tako da volontirate u akciji „72 sata bez kompromisa“. Sve vas pozivamo, a informacije o prijavi na akciju molimo pogledajte na www.72sata.hr

U sakristiji možete nabaviti knjigu „Svetišta hrvatskog naroda“ po prigodnoj promotivnoj cijeni koju toplo preporučamo!

Na izlazu crkve preporučamo uzmite vjerski tisak i posebno novi broj listića Svetišta u kojem se nalaze sve ove informacije i još mnogo toga više!

LISTIĆ SVETIŠTA:

NEDJELJNA DUHOVNA MISAO: 
kliknite na sliku:



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BISKUPIJSKO HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU

22. nedjelja kroz godinu 3. – 9. rujna. 2023.

24. nedjelja kroz godinu - 17.- 23. rujna. 2023.