28. NEDJELJA KROZ GODINU - 9. – 15. listopada 2022.

SPOMENDANI I BLAGDANI U OVOM TJEDNU:
UTORAK, 11. listopada: Sv. Ivan XXIII., papa, spomendan
SRIJEDA, 12. listopada: Sv. Serafin iz Montegranara, kapucin, spomendan
ČETVRTAK, 13. listopada: Bl. Honorat Kozminski, kapucin, spomendan
SUBOTA, 16. listopada: Sv. Terezija Avilska, djevica i crkvena naučiteljica, spomendan

BIBLIJSKA KATEHEZA u našem Svetištu ZA POLAZNIKE OD PROŠLE GODINE, nastavlja se od ovog utorka, 11. listopada u 20:00 sati i održavat će se redovito utorkom u 20:00 sati!
ZA NOVE POLAZNIKE održava se redovito srijedom u 20:00 sati. Tko još želi može se upisati putem maila biblijska.skupina@gmail.com ili jednostavno dolaskom na susret u srijedu!

ORGANIZIRAMO HODOČAŠĆE „PUTEVIMA FRA ANTE TOMIČIĆA, BL. MIROSLAVA BULEŠIĆA I MARIJANSKIH SVETIŠTA“
kako bi upoznali život fra Ante Tomičića, kapucina, sluge Božjega za kojeg se uskoro očekuje proglašenje blaženim.
Hodočašće će biti od 27. do 29. listopada, polazak je iz našeg Svetišta, a posjetili bi Ričice (rodno mjesto fra Ante Tomičića), Bašku (Baščanska ploča i Svetište Majke Božje Goričke), Krk (Katedrala uznesenja BDM), Svetvinčenat (Sv. Blaž, bl. Miroslav Bulešić), Vodnjan( zbirka relikvija), Poreč (Eufrazijeva bazilika), Rijeka (Crkva Gospe Lurdske, grob fra Ante Tomičića, Marijansko svetište Trsat), Vepric (Svetište Gospe Lurdske). Cijena je 1450,00 kn. Prijave primamo do 20. listopada. Ukoliko se prijavi manje od 30 osoba hodočašće se otkazuje. Cijeli program hodočašća nalazi se na slici u privitku, a prijaviti se možete u sakristiji Svetišta ili porukom na WhatsApp Svetišta na broj 095 5545 468 (Upisati ime i prezime, adresu, broj telefona)


AKCIJE „72 SATA BEZ KOMPROMISA“ i „40 DANA ZA ŽIVOT“ i PRIJAVE NA TEČAJ ZA ŽUPNE ANIMATORE:
Učinite dobro djelo pomoći onima koji sami sebi ne mogu pomoći tako da volontirate u akciji „72 sata bez kompromisa“. Sve vas pozivamo, a informacije o prijavi na akciju molimo pogledajte na www.72sata.hr
Također pogledajte plakat s informacijama o uključivanju u molitvenu kampanju „40 dana za život“ pred Dubrovačkom općom bolnicom https://40danazazivot.com/lokacije/ , te o prijavama mladih na novi tečaj za župne animatore na https://www.mladi-dbk.com/prijava

Sljedeća nedjelja je 29. kroz godinu, u našem Svetištu su sv. mise po ustaljenom nedjeljnom rasporedu.

PROSLAVA GOSPE OD DANAČA
Sljedeće nedjelje, 16. listopada, kod sestara franjevki na Dančama slavi se blagdan Gospe od Danača. Sv. mise su u 8:00 ujutro, molitva krunice je u 16:30 i u 17:00 sati svečana Sv. misa koju predvodi mons. Roko Glasnović, biskup dubrovački.

U sakristiji možete nabaviti knjigu „Svetišta hrvatskog naroda“ po prigodnoj promotivnoj cijeni koju toplo preporučamo!
Na izlazu crkve preporučamo uzmite vjerski tisak i posebno novi broj listića Svetišta u kojem se nalaze sve ove informacije!
 
LISTIČ SVETIŠTA:  
 
 
NEDJELJNA DUHOVNA MISAO: (za slušanje kliknite na sliku)



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BISKUPIJSKO HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU

NEDJELJA MUKE GOSPODNJE - CVJETNICA - VELIKI TJEDAN - 2. - 8. 4. 2023.

22. nedjelja kroz godinu 3. – 9. rujna. 2023.