4. NEDJELJA DOŠAŠĆA - 18. -24. 12. 2022.

Prošle nedjelje prikupili smo 22.026,00 kn vaših priloga za pomoć siromašnim obiteljima u našem okruženju, na čemu vam od srca zahvaljujemo! Prikupljena sredstva biti će podijeljena obiteljima ovaj tjedan pred Božić.


U OVOM TJEDNU NALAZIMO SE U BOŽIĆNOJ DEVETNICI: ovaj tjedan zaključno sa Badnjakom su još sv. mise zornice u 6:00 sati. Prije zornice i prije večernje sv. mise ispovijedamo! Redovito je i večernja sv. misa u 19:00 sati.

BIBLIJSKA KATEHEZA U SVETIŠTU:
U ovom tjednu za stare i nove polaznike biti će božićna zajednička kateheza u srijedu u 19:30 sati. Održat će se u crkvi. Može također doći i tko god još hoće, preporučamo!

PRIPRAVE ZA PRVOPRIČESNIKE: više neće biti do početka nastave u siječnju! Vjeroučenike zajedno sa svojim roditeljima u ovom tjednu i na sve Božićne blagdane i nedjelje, razumije se samo po sebi, pozivamo na sv. mise!

PREDBOŽIĆNA ISPOVIJED U SVETIŠTU:
Pola sata prije zornice i prije večernje sv. mise ispovijedamo u vjeronaučnoj dvorani.
U četvrtak, petak i subotu (na Badnjak) ćemo ispovijedati od 9:00 do 12:00 i od 16:00 do 18:00 sati. Molimo pristupite sv. ispovijedi već sada, kako ne bi bile prevelike gužve pred sam Božić.

ISPOVIJED BOLESNIKA, STARIJIH I NEMOĆNIH OSOBA:
U srijedu, 21. prosinca, poći ćemo u ispovijed bolesnika po obiteljima u našoj okolici, molimo vas prijavite nam vaše starije i nemoćne članove obitelji u sakristiji.

RASPORED SV. MISA U NAŠEM SVETIŠTU NA BADNJAK I BOŽIĆ:
U SUBOTU, na Badnjak,
ujutro je sv. misa zornica u 6:00 sati, nema sv. mise u 19:00 nego će misa polnoćka biti u ponoć.
U NEDJELJU, na Božić,
sv. mise su u 9:00; 11:00 i 19:00 sati.
U sljedeći ponedjeljak, 26. prosinca, na blagdan Sv. Stjepana prvomučenika,
sv. Mise su u 9:00; 11:00 i 19:00 sati.

BLAGOSLOV OBITELJI:
U blagoslov obitelji krenut ćemo 27. prosinca, raspored ulica u koje idemo objavit ćemo u listiću Svetišta na Božić.

Preporučujemo uzmite na izlazu iz crkve i vjerski tisak, POSEBNO Listić našeg Svetišta u kojem se nalaze sve ove informacije te kalendare za novu 2023. godinu koji se nalaze na posebnom stoliću.

Ove nedjelje, ispred crkve (ako je loše vrijeme u vjeronaučnoj dvorani) možete nabaviti domaće božićne kolače od kojih prihod ide za akciju „Djela milosrđa za potrebe naših bolesnih sugrađana“. Akciju priređuje zajednica „Misionara milosrdnog Isusa“. Uključite se u akciju, obogatite svoj blagdanski stol i učinite dobro djelo!
 
NEDJELJNA DUHOVNA MISAO:
(kliknite na sliku za slušanje)
Što učiniti kad shvatimo da smo "Izabrani""?


LISTIĆ SVETIŠTA:


 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BISKUPIJSKO HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU

22. nedjelja kroz godinu 3. – 9. rujna. 2023.

24. nedjelja kroz godinu - 17.- 23. rujna. 2023.